“Seniorer på vandretur” – oplæg på biblioteket


Lørdag d.19. oktober kl 10:30-12 holder Henning og jeg et oplæg på Hadsten Bibliotek med titlen “Mulighedernes tid – seniorer på vandretur”. Ikke så meget om vores konkrete ture, men mere med vægt på emner som: Glæden ved at gå – Hvad er Caminoen og hvorfor lige her? – Pakkerejse eller rejse selv? – Planlægning og udstyr – Camino på andre måder – Vandreture andre steder mv. Alle er meget velkomne!

Her fra vandring på Tenerife

Dejlig septembertur til Toscana

Vi har været der flere gange – og der er mange andre turister. Men man kan stadig finde ikke så overrendte steder og naturen er fortryllende smuk. Og så elsker vi at bo på de landlige Agriturismoer, hvor man også kan spise.

Læs mere under Rejser i udlandet – 2019 – Toscana

Mors, Thy og Fur – en sommertur

Vi gør rigtigt i ø-ferie denne sommer: først Møn, så Samsø, Bornholm og nu Mors og Fur. Her suppleret af Thy, der iøvrigt oprindeligt også var en ø. Det er ikke så tit, vi kommer på disse kanter, så fint der også var basis for et familiebesøg i Thy.

Hanklit på Mors

Læs mere under Danmark Dejligst – 2019 – Mors, Thy og Fur

Møn – sommerhus og slægtsforskning

Det havde længe været på min ønskeliste at gense Møn, hvor vi ikke har været siden 1985. Nu var der 2 anledninger: vores gode venner har købt sommerhus på øen og alle mine aner på min fars side (Rydahl), stammer herfra og fra Præstøområdet. Så jeg ville gerne derover og se, om jeg kunne støve nye oplysninger op på lokalarkiverne.

Læs mere under Danmark Dejligst – 2019 – Møn og Præstøområdet

Samsø “tog os med storm”

Pinsen nærmede sig og vi havde endnu ikke været ude at lufte Hundehuset i år, så nu skulle det være. Det blev til et dejligt gensyn med skønne Samsø, hvor vi ikke havde været i snart 25 år. Det startede perfekt med sommervejr og vi fik Hundehuset parkeret helt ude ved vandet på en skrænt. Ikke den bedste idé, da det begyndte at storme…Men vi fik en rigtig god ferie alligevel.

Idyl i Nordby

Læs mere under Danmark Dejligst – 2019 – Samsø

Tenerife – fra “plastichelvede” til vandreparadis

For næsten 40 år siden var Henning og jeg en uge på Tenerife. En billig, uspecificeret rejse, hvor vi endte i Playa de las Americas – og syntes, det var ret skrækkeligt med alle de grimme hoteller og souvenirbutikker. I år “tog vi mod til os” og tog derned igen, denne gang på vandre- og oplevelsesferie. Og skal da love for, at øen har meget (andet) at byde på! En utrolig varieret natur og et skønt klima gav anledning til knapt 3 ugers perfekt ferie i februar.

Læs mere under Rejser i udlandet – 2019 – Tenerife

Costa Rica – en kæmpeoplevelse

Det er faktisk to år siden, vi var i Costa Rica, og dengang fandtes min blog endnu ikke. Men nu er turen lagt på. En fantastisk tur, som vi kom på, fordi niece Katrine og hendes lille familie skulle bo i Costa Rica i nogle måneder. Vi var lige blevet frie fugle og så spurgte de, om vi “ikke lige kom forbi”!

Læs mere under Rejser i udlandet – 2016 – Costa Rica

Det hele startede med…

at vi begge stoppede på arbejdsmarkedet 1.9.15. Bloggen her har som målsætning at beskrive alle rejser og ture, vi har været på efter vores “nye” liv startede. Men har aldrig fået den første store tur på bloggen, så nu skulle det være. 5 1/2 uge med campingvogn – og hund – ned gennem Europa.

Læs mere under Rejser i udlandet – 2015 – Den store Europatur

Klar til afgang

Gensyn med Kreta

Det var godt nok i juli 2016, vi efter mange års pause tog et gensyn med Grækenland, her Kreta. Men jeg har aldrig fået lagt det på, så nu skulle det være, for det er hensigten, at bloggen her rummer alle rejser siden vi startede på vores 3. liv. Og en iskold januardag er det heller ikke det ringeste tilbageblik, man kan foretage sig…

Læs mere under Rejser i udlandet – 2016 – Kreta

Costa Ballena og Sevilla

3. og 4. del af efterårets ferie 2018 var hhv. et homeexchange-ophold ved Costa Ballena og besøg i det for os lidt ukendte Vestandalusien, samt et afsluttende gensyn med skønne Sevilla. Modellen med både caminovandring, storbyferie og ophold i lejlighed i mere landlige egne, er lige noget for os!

Sevilla by night

Læs mere om Costa Ballena og Vestandalusien samt Sevilla under Rejser i udlandet – 2018 – Portugal og Spanien – Costa Ballena og Vestandalusien og/eller Sevilla