2 Replies to “Jomfrutur i den nye autocamper”

 1. Kære Tine
  Linket virker ikke, så jeg kan ikke læse om jeres jomfrutur i Camperen. Vi er netop blevet camperejere, så jeg vil gerne læse om jeres jomfrutur.
  Kh Marianne Jensen

  1. Hej Marianne
   Jeg mener bestemt, jeg fik svaret dig på anden vis, for det er jo laaang tid siden, du skrev her
   Vil bare sige, at dels skulle alle links virke nu, dels har jeg endelig fået gang i beskrivelserne af vores camperture. Pt. har jeg skrevet om Norge, Tyskland/Frankrig, samt om mindre ture i Danmark (Hadsund/Mariager,Limfjorden/Vestkysten, Rold Skov/Rebild bakker). Flere kommer til løbende.
   Og så håber vi det snart er til at komme afsted igen!
   Håber også I nyder camperlivet.
   Kh Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.