Et barn er født : Hadsten vandregruppe

Jeg havde et stykke tid gået og funderet over et tiltag, der både kunne handle om naturoplevelser i Danmark, om motion og om socialt samvær. OG som udfyldte et hul i min hjemby, hvor jeg gerne ville lave en form for frivilligt arbejde.
Det har jeg nu fundet! Tiltaget hedder “ Hadsten vandregruppe” og her vil jeg – sammen med min mand – arrangere vandreture i Østjylland for borgere i Hadsten og omegn. I samarbejde med biblioteket afholdte vi d.7.3. et opstartsmøde – der kom 120!
Det havde vi alligevel ikke set komme…

120 interesserede til opstartsmøde i Hadsten vandregruppe

Det var lige før det blev et problem (dog af luksusslagsen!) at så mange gerne vil være med, for at gå i grupper over 20 personer duer bare ikke, er vores erfaring. Men så var der heldigvis flere, der meldte sig som “turmedledere”, hvis vi bliver mange. Og vi har dermed besluttet, at til den første tur/de første tur skal ingen gå forgæves. Så kan vi også vejre den reelle interesse.

Fra tur rundt om Bølling sø

“Jomfruturen” går til den Mariager fjord, hvor vi med start fra Hobro Havn vil gå Panoramaruten, der er en meget smuk og varieret tur på 10 km, som tager ca. 3 timer plus pause.
Jeg har oprettet en facebookside kaldet “ Hadsten vandregruppe”, hvor man kan få flere informationer og melde sig til ture. Men altså kun fra Hadsten og nærmeste omegn. Pt. har gruppen allerede 150 følgere.

Forårstur til Gjern bakker
Forårstur til Gjern bakker

MEN, Coronakrisen har naturligvis også sat en midlertidig stopper for Hadsten vandregruppe. Faktisk nåede vi ikke at komme i gang, før det ikke var fornuftigt/tilladt at samles i større grupper, endsige lave samkørsel og sidde sammen og spise madpakker.
Lykkeligvis er det stadig en mulighed selv at nyde naturen på en vandretur. Det gør vi så hver især, indtil det bliver normale tider igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *