Nu har jeg en blog!

Hvorfor nu det? Jeg er i forvejen på Facebook, Instagram, Snapchat, skriver rejsebreve på mail, dagbog osv. Og man skal vel også ud det virkelige liv en gang imellem, i stedet for at begrave sig yderligere i sociale medier og anden selviscenesættelse…

Tongariro National Park, New Zealand

Og kommer mine skriblerier andre end mig selv (og evt. mine venner og familie) ved? Aner det ikke, men hvis andre end førnævnte skulle få lyst til at læse med, så er man velkommen!
Jeg har efter moden overvejelse besluttet at starte med en egentlig rejseblog og ikke en blog om alt muligt, jeg måtte have på hjerte.
Dels så det ikke bliver alt for rodet og privat, dels så jeg dermed ikke SKAL være “på” nærmest i døgndrift.
Målet er blot at inspirere andre til at nyde rejselivets glæder, især med fokus på os, der er seniorer/i den 3. alder. Der synes nemlig ikke at være ret mange (om nogen?) blogs, præcist med dette fokus. Langt de fleste rejseblogs er skrevet af yngre mennesker – enlige, par eller børnefamilier. Enkelte er skrevet af mere “voksne”, men som sagt ikke mange af personer, der har forladt arbejdsmarkedet, med de muligheder, det giver at være “fri fugl” – men også med de evt. begrænsninger, der følger af ikke at være nogen vårhare længere.
Endelig tror jeg også, det er min bibliotekariske DNA, der gør en blog tiltrækkende. Her kan jeg bl.a. systematisere information, fremfor facebook og andre mediers mere tilfældige og ad hoc prægede information. Jeg har også altid syntes, det var super sjovt at arbejde med hjemmeside i arbejdsregi. Er så absolut ikke nogen haj til dette, men herligt at der nu om dage er så nemme og gode hjælpemidler at ty til, så “alle og enhver” kan lave sin egen blog. Jeg vil skrive om rejser i både ind-og udland og “krydrer” med små beretninger/fif til skønne steder i DK, der egner sig til dejlige gåture. Fælles for skriverierne er en stor glæde ved naturen og ved gå- og vandreture i denne. Suppleret med byer, kulturelle oplevelser mv.

Velkommen til  – håber I  får lyst til at læse med fremover!

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *