8 Replies to “Så har jeg været en tur i New Zealand igen…”

 1. Hej Tine! Tak for en meget informativ beskrivelse af jeres tur til NZ. Har lige et spørgsmål: Giften mod sandflies – købte i den på et lokalt apotek?
  God tur til Vietnam. Vi har også været der med C & C – det kører bare med dem. Mange gode hilsener fra Hanne Tougaard

  1. Dejligt at høre, du kunne bruge beskrivelsen ☺️ Og ja, vi købte midlet mod sandflies på et lokalt apotek. Købte også et middel, der kunne bruges, hvis man allerede var blevet stukket. Det havde Henning fornøjelse af, for det var ikke altid, han fik sprøjtet sig nok inden
   Lyder godt med Vietnam og C&C

  1. Hej Else
   Tusind tak fordi du minder mig om, at jeg har “løse ender” på bloggen Min målsætning er at beskrive alle rejser fra det tidspunkt, vi stoppede på arbejdsmarkedet 1.9.15. Men jeg er langt fra færdig med de retrospektive rejsebeskrivelser. Faktisk havde jeg lige glemt dem…så igen tak for opfordringen. Der kommer noget fra Tyskland i campingvogn både fra 2016 og 2017 – inden så længe!

   1. Nu omsider pensionist med god tid til at læse dine rejsebeskrivelser. Vi er lige nu på Bornholm med venner fra Aalborg, og min veninde er glad for at være blevet introduceret til din side.

    Jeg har lige hygget mig med at læse om Tysklandsturene. Vi har været flere af de steder, du skriver om, så dine gode fortællinger giver indre billeder med genkendelsens glæde, ikke mindst fra Harzen og Potsdam, som jeg kan læse, vi deler begejstring for. Fantastisk sted med så meget historie komprimeret på et lille område.
    Tak for endnu en god læseoplevelse! Hilsen Else

    1. Hej Else
     Tak fordi du udbreder kendskabet til Mulighedernestid Jeg har ikke gjort ret meget selv i den retning, men kender én, der har en særdeles kendt blog, så jeg regner med at kunne få lidt fif der…Fik også i foråret en henvendelse fra en journalist ang. evt. medvirken i et tv-program om pensionistliv i DK, men det er af forskellige grunde sat på stand-by. Så er det jo godt, jeg først og fremmmest skriver for min egen skyld
     Ja, dejligt at opdage glæden ved Tyskland. Faktisk har vi været i Tyskland i september de sidste 3 år, men i år har vi arrangeret os anderledes. Næste tur går til Portugal og Spanien i oktober og november. Det er jeg ved at varme op til – glæder mig!

 2. Sikke en dejlig rejseblog du har her! Jeg er journalist og arbejder på en tv-dokumentar om pensionister i Danmark – jeg kunne godt tænke mig, at tage en snak med dig om jeres skønne pensionstilværelse. Du må meget gerne skrive til mig på dbk@doceye.dk eller på min telefon 4244 6665.

  de bedste rejsehilsener,
  Dagný

 3. Hej Dagny
  Tusind tak for de pæne ord. Jeg vil meget gerne bidrage og har skrevet til din mail.
  Mange hilsner
  Tine Rydahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *